Ditt WEbdesign

Les hvordan et prosjekt ble til og hvordan vi samarbeider med en kunde.

Luktbort
logo og webside

Luktbort er en enkel webside med 5 undersider.
Den inneholder 2 språk, norsk og engelsk.

Team

Katarzyna Kapusta
Wiktoria Bindas

Utfordringer og mål 

En Webside blir til

Vi begynte vårt samarbeid med LuktBort AS i midten av oktober 2020. LuktBort jobber med å  fjerne lukt med avansert ozon teknologi.
De valgte oss som leverandør og er nå stolte av både nettsiden og logo. 

Videre kan du lese om tiden vi har brukt fra første samtale til prosjektene var fullført. 

Kommunikasjon

Takket være at Luktbort var raske til å svare på e-mail var prosjektene ferdig på 2 uker. Daglig leder av Luktbort var veldig flink på å gi oss raske tilbakemeldinger på hva de likte eller ønsket å forandre.  Dette viser igjen at avstanden Skien, Telemark og generelt i landet, ikke har noe å si for kvalitet, tid og resultat.

Tidsforbruk

Vi har jobbet tett sammen med LuktBort for å få frem utfordringer og målsetting med samarbeidet. Fra første samtale til prosjektene var blitt fullført tok det ca 2 uker. Vi startet først med logoen. Det tok oss en uke for å oppnå ønsket resultat. Deretter fokuserte vi på selve nettsiden.

Logo

Vi fikk ikke noen innspill fra LuktBort når det gjelder logo, de ga oss full frihet til å komme opp med designet. Katarzyna, vår designer begynte å jobbe med et forslag. Hun hadde gjort klar 4 eksempler og Luktbort falt for en av dem, de trengte noen få korrigeringer for å være helt fornøyd. Logoen som er ferdig designet kan dere se øverst på siden..

Forslaget på nettsiden

Når kunden var fornøyd med logo, kunne vi begynne på designet av nettsiden. LuktBort var veldig klar over det de ønsker å oppnå gjennom nettsiden, og det var at nettsidens mål og brukerverdi spilte på lag. Katarzyna begynte å lage forslag etter at vi hadde fått alle tekster og informasjon som kunden ønsket å ha på nettsiden. Vi satte i gang og Katarzyna kom opp med et design som LuktBort likte med engang. Etter noen få korrigeringer var vi klare for å publisere nettsiden.

Vi bygde forslaget på vårt sikre domene for å forsikre oss om at de var fornøyd med nettsiden før lansering.

 

prosjekt –
forutsetninger

LuktBort sin nettside inneholder forside med grunnleggende informasjon om selskapet og formålet. De har også bestemt seg for å ha 5 ekstra undersider med blant annet tjenester og ofte stilte spørsmål.

Nettsiden har 2 språk som er tilgjengelig, norsk og engelsk. Nettsiden følger alle regler som er pålagt av Datatilsynet og inkluderer GDPR som er lovpålagt og SSL (sikker hjemmeside, som er umulig å hacke). Det var viktig for kunden å ha direkte ringe-system på nettsiden i tillegg til et kontaktskjema.
Med dette ringesystemet kontakter du LuktBort med bare et klikk.  Designet inkluderer også det som heter slideshow, noe som betyr at bilder og tekst rullerer hele tiden. 

b

Enkelt Design

Mobilvennlig Design

Kreative Ideer

Hyggelig tilbakemelding fra LuktBort AS

Required a website for our small business Luktbort.no. I was contacted by Dittwebdesign.no and within no time i had a very reasonable offer for a basic design and we were working on a logo.
Very soon after we had the bare bones of a website and were beginning to fine tune the content.

I was really pleasantly surprised by the efficiency of the whole process, Katarzyna was fantastic to communicate with and efficient to make the changes i requested.

I will be using Dittwebdesign.no‘s services again in the future for sure when the need arises.

Feel free to contact us for a personal reference

Best Regards”

Medyan Ghareeb Antonsen

CEO , LUKTBORT

nYLIGE AVSLUTTET PROSJEKT

Ta kontakt
 med oss!