Ditt WEbdesign

Les hvordan et prosjekt kan bli til, og hvordan jobber vi sammen med kunde.

Deltabryggen
logo og webside

Nettsiden til DeltaBryggen inneholder en hovedside med nyttig og viktig informasjon om bedriften. Vi har også laget en logo som DeltaBryggen var veldig fornøyd med.

Team

Katarzyna Kapusta
Wiktoria Bindas

Utfordringer
og mål 

 Det som var viktig for DeltaBryggen var å få frem tjenester på en enkelt og oversiktlig måte. Det var viktig for kunden at nettsiden var ryddig og viser fram til noen prosjekter slik at kundene kan se på prosjekter som er utført. Dette var også målet, at designet er i samspill med tekster og informasjon. 

Detaljer om prosjekt

Vi har jobbet tett sammen med DeltaBryggen for produsere denne nettsiden, slik at de kan nå de mål som er ønskelig.
I dette prosjektet designet DittWebdesign både webside og logo .

DittWebdesign

Vi er total leverandør for DeltaBryggen sin webside og har derfor flyttet domene og webhotell til våre sikre servere som er i Norge. Vi har også konfigurert epost for kunden, som en del av vårt tilbud. Vi har laget DeltaBryggen slik at den har et SSL-sertifikat, dvs. at nettsiden er sikker og umulig å hacke. Katarzyna har laget presentasjonen av tjenester med hjelp av kollaps-felter. Kollaps-felt er et felt hvor du klikker på en tjeneste og får flere valgmuligheter. Vi har også inkludert et kontaktskjema på nettsiden, slik at kunder kan kontakte DeltaBryggen direkte fra nettsiden. 

GDPR er også inkludert på nettsiden, det forteller om personvern og hva slags opplysninger fra besøkende på nettsiden blir brukt til. 

b

Minimal Design

Responsive Design

Creative Idea

nYLIGE AVSLUTTET PROSJEKT

Ta kontakt
 med oss!